Some decisions you don't make

But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.


Nej det ska inte handla om Bright Eyes, även om livesinspelningen från pustervik är mycket fin. Det ska inte handla om Smiths igen heller, även om Moz gillar Wilde mer än Yeats.

Tänkte tipsa om Tv on the Radios nya ep som heter "Read Silence". Den innehåller tre låtar från Dear Science som är remixade av tre olika band. Varför jag skriver om den här är för att Stork And Owl är remixad av gang gang dance. Det kan vara det finaste jag hört på länge iaf. Det är en otroligt bra låt från första början och remixen tar den till en helt ny nivå. Låten finns inte på youtube, orginalet existerar dock och den ska ni få lyssna på.



De två andra låtarna som är remixade är Red Dress av THE GLITCH MOB och Shout Me Out av Willie Isz och Jneiro Jarel.

Det här leder mig även till att tipsa om en Gang Gang Dance platta. Gang Gang är en trio från New York som gör något man kan kalla för Neo-Psychedelia. Deras bästa album heter "God's Money" och är från 2005. För att ni ska få en uppfattning vad det är för typ av musik så kommer det en fin låt från plattan här:



Som sagt, Neo-Psychedelia är något ganska speciellt. Det är svårt att inte bli hänförd dock. Albumet är jättefint och passar perfekt för en kväll med bara musik och sig själv eller på klubben. Tänk om det fanns någon klubb i Göteborg som spelade den här typen av musik? Dock är allt för torrt här i lilla skitsverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0