US

Shieeeeeeeet det var inte igår som jag skrev här känner jag. Har varit ganska upptagen. Glasgow, moz, hjärnspöken och människor. Har dock inte hänt så värst mycket, borde väl vara att Regina Spektor släppte sin nya platta "far" som av någon anledning inte lyckades läcka ut i förtid.

Hur som så släpptes den för några dagar sedan. Plattan är väl som väntat inte speciellt lik de första mer jazz/blues-iga albumen. Det är väl som man säger då man byter ut droger mot kärlek så trillar musiken i orkesterdiket. Haha tänk hur mycket talang lite mänskliga känslor kan skada.

Det får mig att tänka på Damien Rice som mådde "för bra" då han skrev låtar till sin andra platta "nine". Det tog mycket längre tid än väntat för han mådde för bra för att skriva, sen blev resultatet som det blev också. Hur som så är "far" med Regina Spektor fortfarande mycket bättre än "Begin To Hope" även om den inte når upp till de tidigare plattorna. Regina har fortfarande en mycket speciell och fin röst, samtidigt som pianopopen är ganska chill. Det är ett perfekt album för ensamma kvällar då man inte har lust att tänka så speciellt mycket. Bara ligga och njuta av pianomusiken och den fina rösten. Här har ni en låt som inte är "Laughing With" som spelas på radio.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0